Καμιά αποδοχή τετελεσμένων! Εργαζόμενε, πολέμα για τα δικαιώματά σου!

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου


Την επιβολή του χαρατσιού των 5 ευρώ πολυϊατρεία του ΠΕΔΥ καταγγέλλει το Συνδικάτο Οικοδόμων Νομού Ηρακλείου και καλεί τους οικοδόμους να μην αποδεχτούν και αυτή τη ληστεία όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.
Το Συνδικάτο Οικοδόμων Νομού Ηρακλείου αναφέρει:
«Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι καλούνται να πληρώσουν άλλο ένα χαράτσι -στο όνομα των ανασφάλιστων- στα πολυϊατρεία του ΠΕΔΥ.

Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, οι ανασφάλιστοι είναι θύματα της ίδιας πολιτικής, των συνεχόμενων περικοπών σε μισθούς και συντάξεις, της δημιουργίας στρατιάς ανέργων και ανασφάλιστων. Είναι λοιπόν υποκριτικό το ενδιαφέρον τους για την ασφαλιστική κάλυψη των ανασφάλιστων.

Η κυβέρνηση θέλει και με αυτό το νέο χαράτσι να μεταφέρει τα βάρη στην τσέπη του εργαζόμενου λαού, των λαϊκών στρωμάτων. Για άλλη μια φορά κερδισμένοι βγαίνουν οι μονοπωλιακοί όμιλοι στο χώρο της υγείας.

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου καλεί τους οικοδόμους να μην αποδεχτούν και αυτή τη ληστεία και απαιτούμε αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους χωρίς προϋποθέσεις»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Από το Blogger.