Καμιά αποδοχή τετελεσμένων! Εργαζόμενε, πολέμα για τα δικαιώματά σου!

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Λίγα από τα νέα μας

Χθες ήταν μια πολύ "γεμάτη" μέρα για τα μέλη της προσωρινής Διοίκησης του Συνδικάτου μας!
Το πρωινό μας ξεκίνησε με την συμμετοχή στην εκπομπή του Θάνου Κορομπύλια "ΠΑΜΕ ΑΕΡΑ" στον LATO FM και τον ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση.
Την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ

Το απόγευμα, είχαμε την ευκαιρία και τη χαρά να βρεθούμε στην Ιεράπετρα, καλεσμένοι του "ΗΧΩ 99,8 FM" για κουβεντούλα, ανταλλαγή απόψεων και πληροφόρηση.

Συναντηθήκαμε με εργαζόμενους στον Τουρισμό οι οποίοι μας εξέφρασαν την συμπαράστασή τους στο Συνδικάτο μας - οι εγγραφές τους ήταν η καλύτερη απόδειξη - και τις ανησυχίες τους για το ότι εκκρεμεί ακόμη η υπογραφή της τοπικής Συλλογικής σύμβασης.

Συναντηθήκαμε με τον φίλο και συναγωνιστή Μιχάλη Μαχαιρά - εκλεγμένο από Ανοικτή Γενική Συνέλευση - υποψήφιο Δήμαρχο του συνδιασμού "Πολίτες εν Δράσει" στον οποίο ευχόμαστε ολόψυχα
καλή επιτυχία!

Επίσης ευχαριστούμε θερμά την γλυκύτατη κ. Αλίκη Ξανθάκη για την πρόσκληση και φιλοξενία στον "ΗΧΩ 99,8 FM.
Την συνέντευξη μπορείτε να ακούσετε εδώ και εδώ

Χαιρόμαστε που ο κόσμος μας αγκαλιάζει και αισθανόμαστε το βάρος της ευθύνης που έχουμε.

Δίνουμε "λόγο τιμής" ότι θα είμαστε στο πλευρό όλων και θα προσπαθούμε πάντα για τα συμφέροντα των εργαζόμενων που τόσο βάλλονται καθημερινά από παντού!

Συνάδελφοι, συνεχείστε να μας στηρίζετε, όλοι μαζί είμαστε ο ΤΑΛΩΣ, όλοι μαζί μπορούμε να παλέψουμε για καλύτερες συνθήκες εργασίας, καλύτερες αμοιβές, καλύτερο αύριο για 'μας και τα παιδιά μας.

Αίτηση ηλεκτρονικής εγγραφής εδώ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Από το Blogger.