Καμιά αποδοχή τετελεσμένων! Εργαζόμενε, πολέμα για τα δικαιώματά σου!

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Δελτίο Τύπου


Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/11,  4 μμ

Παραμονές του γιορτασμού για τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου, κυβέρνηση και πρυτανικές αρχές έδωσαν το μήνυμα ότι μπροστά στο πέρασμα της αντιλαϊκής πολιτικής, δεν διστάζουν να οργανώσουν την καταστολή σε βάρος της συλλογικής δράσης.
Το χθεσινό απρόκλητο χτύπημα των ΜΑΤ στους φοιτητές αποτελεί υλοποίηση του δόγματος «νόμος και τάξη» και εντείνει το κλίμα αυταρχισμού με το πρόσχημα της «πρόκλησης επεισοδίων». Έτσι αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση την «ομαλή λειτουργία» των ιδρυμάτων περικυκλωμένα από τις δυνάμεις καταστολής, με απόφαση των ίδιων των πρυτανικών αρχών.
Καταγγέλλουμε αυτές τις προκλητικές ενέργειες που δεν θα πρέπει να μείνουν αναπάντητες από το εργατικό κίνημα.
Οι εργατικές οικογένειες που βλέπουν τα παιδιά τους να καταδικάζονται από την ανεργία, την κακοπληρωμένη κι ανασφάλιστη δουλειά, που συναντούν όλο και περισσότερα αδιέξοδα στη μόρφωση και στην ίδια τους τη ζωή δεν θα κάτσουν με τα χέρια σταυρωμένα.
Οργανωμένα μέσα από τα ταξικά τους Συνδικάτα θα σταθούν στο πλευρό των νέων, των φοιτητών-σπουδαστών στον αγώνα τους ενάντια στην κυβερνητική πολιτική, διεκδικώντας Δωρεάν Δημόσια Παιδεία, σταθερή δουλειά με δικαιώματα.

ΤΑ ΚΛΑΔΙΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ
   ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
   ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ
   ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ
   ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
   ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΩΝ
   ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
   ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΥ
      ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Από το Blogger.