Καμιά αποδοχή τετελεσμένων! Εργαζόμενε, πολέμα για τα δικαιώματά σου!

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Ανακοίνωση Π.Α.ΜΕ



Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 15

Μιλάνε όλοι για φοροδιαφυγή, μιλάνε κι οι …μεγαλοξενοδόχοι

Η δήλωση του προέδρου του ΣΕΤΕ και μεγαλοξενοδόχου κ. Ανδρεάδη, με αφορμή την αύξηση των συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά, ταιριάζει απόλυτα στη λαϊκή ρήση «κλαιν οι χήρες, κλαιν κι οι παντρεμένες».
Η έκκληση του προς την πολιτεία για καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και πληρωμή των εισφορών είναι κρύο ανέκδοτο, όταν αυτοί που στέγνωσαν στην κυριολεξία το κρατικό χρήμα από τον άγρια χαρατσωμένο λαό, είτε με επιδοτήσεις-θαλασσοδάνεια, είτε με προγράμματα τζάμπα δουλειάς είναι το σινάφι του, είναι μια χούφτα μεγαλοξενοδόχοι. Αυτοί που μετέτρεψαν με τη βοήθεια όλων των κυβερνήσεων σε νόμιμη και μόνιμη εισφοροδιαφυγή, την ανασφάλιστη δουλειά δεκάδων χιλιάδων νέων με το πρόσχημα της μαθητείας και της κατάρτισης.
Η απαίτηση του για στήριξη - χρηματοδότηση των «βιώσιμων επιχειρήσεων με ρεαλιστικούς όρους» και η «ενίσχυση των δημόσιων υποδομών» δεν είναι παρά ένας νέος κύκλος επιχορηγήσεων από χρήματα του λαού, μέσα από τη φοροληστεία, αλλά κι από τη μείωση της τιμής της εργατικής δύναμης για χάρη του μεγάλου τουριστικού κεφαλαίου.
Επειδή τα συνεταιράκια του στην κυβέρνηση έχουν ήδη υλοποιήσει τα περισσότερα από όσα επιθυμεί, τον βεβαιώνουμε ότι οι εργαζόμενοι δεν τρώνε κουτόχορτο. Ξέρουν καλά τί τους περιμένει, γιατί το ζουν στο πετσί τους.

Γι’ αυτό με οργανωτή το ΠΑΜΕ και τα ταξικά Συνδικάτα προετοιμάζονται για τη δική τους αντεπίθεση, που δεν θα σταματήσει μέχρι να γίνουν κυρίαρχοι του πλούτου που παράγουν.


ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΜΕ
ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Από το Blogger.