Καμιά αποδοχή τετελεσμένων! Εργαζόμενε, πολέμα για τα δικαιώματά σου!

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Ηράκλειο: Τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων του «Zorbas Village» χαιρετίζει η ΔΑΣ Ξενοδοχοϋπαλλήλων

Τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων που βρίσκονται σε εξέλιξη στο ξενοδοχείο "Zorbas Village", της εταιρίας "Vita Hotels" με αίτημα την καταβολή των δεδουλευμένων του Σεπτεμβρίου και υπερωριών του Αυγούστου, χαιρετίζει η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου (ΔΑΣ).
Στην ανακοίνωσή της σημειώνει: «Από την πρώτη στιγμή δυνάμεις του ΠΑΜΕ βρέθηκαν στο πλευρό των εργαζομένων στηρίζοντας το αίτημά τους. Οι εργαζόμενοι κατάφεραν να αποσπάσουν τη δέσμευση της διοίκησης ότι τα δεδουλευμένα θα καταβληθούν μέχρι την Πέμπτη 22 Οκτώβρη. Να μην υπάρξει κανένας εφησυχασμός! Οι εργαζόμενοι να δείξουν ετοιμότητα για νέες κινητοποιήσεις σε περίπτωση που δεν πληρωθούν έγκαιρα.
Την ίδια στιγμή που για το 2015 έχουμε νέο ρεκόρ αφίξεων και εσόδων, οι ξενοδόχοι συνεχίζουν να προκαλούν αφήνοντας απλήρωτους εργαζόμενους. Ιδιαίτερα τώρα, στο τέλος της σεζόν, τα φαινόμενα απληρωσιάς πολλαπλασιάζονται.
Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ θα συνεχίσουν να στηρίζουν τα αιτήματα των εργαζομένων στα ξενοδοχεία για την καταβολή των δεδουλευμένων. Οι συνάδελφοι ξενοδοχοϋπάλληλοι να μη διστάσουν να επικοινωνήσουν με το ΠΑΜΕ για αντίστοιχα προβλήματα που αντιμετωπίζουν».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Από το Blogger.