Καμιά αποδοχή τετελεσμένων! Εργαζόμενε, πολέμα για τα δικαιώματά σου!

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Υπόθεση Elounda Princess

Aπό τις αρχές Αυγούστου, έξι νέα παιδιά προσπαθούν να εισπράξουν τα δεδουλευμένα τους από το ξενοδοχείο Elounda Princess.

Δούλευαν από τον Απρίλη έχοντας πάρει οι περισσότεροι 200 ευρώ έναντι...

Παρά τις διαβεβαιώσεις του εργοδότη ότι θα γινόταν αποπληρωμή τους μέχρι τέλος Αυγούστου, δεσμεύτηκε γι' αυτό και στον Επόπτη Εργασίας, ουδεμία καταβολή δεδουλευμένων έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Αποφασίσαμε λοιπόν, αλληλέγυοι στους εργαζόμενους και πάντα στηρίζοντας τα συμφέροντά τους, να είμαστε στο Elounda Princess καθημερινά έως ότου εξοφληθούν ολοσχερώς τα δεδουλευμένα τους.

Στην χθεσινή μας κινητοποίηση συμμετείχαν και περισυνοί εργαζόμενοι οι οποίοι παραμένουν ακόμη απλήρωτοι!

Δεν έχουμε άλλο δρόμο από το δρόμο του συλλογικού - οργανωμένου αγώνα για την επιβίωσή μας. Η μοιρολατρία, η αντίληψη ότι τίποτα δεν γίνεται και το να αποδεχόμαστε τα πάντα σαν αναγκαίο κακό για να σώσουμε ό,τι έχει απομείνει, μας οδήγησαν σε αυτήν την κατάσταση.
Δεν έχουμε περιθώρια για άλλο βήμα πίσω.
Παίρνουμε τα πράγματα στα χέρια μας.
Οργανωμένα, μαχητικά χωρίς διαχωρισμούς με βάση την εργασιακή σχέση και την αλληλεγγύη, δίνουμε τη μάχη για την επιβίωση.
Αγωνιζόμαστε και θα κερδίσουμε!

Οι μάχες αυτές δεν μπορούν να δοθούν από λίγους, πρέπει όλοι να συμβάλουμε, να συζητήσουμε, να οργανώσουμε!

Οι εργοδότες πρέπει επιτέλους να πάρουν το μήνυμα: 
Εργαζόμενοι ενωμένοι, ποτέ νικημένοι!


Καλούμε τους συναδέλφους μας, τους εργαζόμενους και όποιους αισθάνονται αλληλέγγυοι και δεν μπορούν την αδικία να συμμετέχουν στην διαμαρτυρία των παιδιών μας που μαζεύτηκαν από κάθε άκρη της Ελλάδας για το μεροκάματο.
Εμείς θα είμαστε εκεί!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Από το Blogger.