Καμιά αποδοχή τετελεσμένων! Εργαζόμενε, πολέμα για τα δικαιώματά σου!

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Εκλογές 3 Απρίλη 2016

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Την Κυριακή 3 Απριλίου, στο Εργατικό Κέντρο Ν. Λασιθίου, από 9 π.μ. έως 7 μ.μ., θα διεξαχθούν οι εκλογές ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδικάτου μας.

Σύμφωνα με το άρθρο 22, παρ. 9 του καταστατικού του Συνδικάτου, την από 19 Μαρτίου 2016 απόφαση της Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης και με τη σύμφωνη γνώμη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, η Εφορευτική Επιτροπή αποφάσισε να συνεχιστούν οι εγγραφές στο Συνδικάτο μέχρι και το τέλος των αρχαιρεσιών.
Επίσης, τα εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να τακτοποιούνται οικονομικά και κατά τη διάρκεια των αρχαιρεσιών και να ψηφίζουν.

Η ψηφοφορία κατά τη διάρκεια γίνεται με όλους τους κανόνες της μυστικής ψηφοφορίας βουλευτικών εκλογών, επομένως μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα ή διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο δημόσιο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει η ταυτότητα προσώπου.

H Εφορευτική Επιτροπή προκειμένου να διασφαλίσει το αδιάβλητο των εκλογών, αποφασίζει τα παρακάτω μέτρα ώστε να μην ψηφίσουν στις αρχαιρεσίες πρόσωπα που δεν είναι εργαζόμενοι του κλάδου: Συνάδελφοι που επιθυμούν να γίνουν μέλη του Συνδικάτου μετά την Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την 19 Μαρτίου 2016 και μέχρι τη λήξη των αρχαιρεσιών, θα πρέπει να προσκομίσουν απαραιτήτως ένα από τα ακόλουθα έγγραφα: 

Βεβαίωση ασφαλιστικών εισφορών (ένσημα), ή
Πρόσφατη βεβαίωση αποδοχών ή 
Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν.1599/1986 όπου θα αναφέρεται ότι είναι εργαζόμενοι του κλάδου, στην οποία θα αναγράφεται συγκεκριμένα η επιχείρηση και η θέση στην οποία εργάζονται. 

Η Εφορευτική Επιτροπή

Κοκολάκη Μαρία
Κορνελάκη Κατερίνα
Κρίστο Έφη
Τσαλίκος Γιώργος
Τσολάκη Μαρία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Από το Blogger.