Καμιά αποδοχή τετελεσμένων! Εργαζόμενε, πολέμα για τα δικαιώματά σου!

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Επιστολή συμπαράστασης συνταξιούχων ΙΚΑ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΜΕΡΑΜΒΕΛΟΥ
ΨΗΦΙΣΜΑ

Άγιος Νικόλαος, Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Εμείς, οι συνταξιούχοι, οι απόμαχοι εργαζόμενοι, που όλα τα προηγούμενα χρόνια πληρώσαμε ακριβά με τον ιδρώτα, το αίμα και τις ασφαλιστικές μας εισφορές το στήσιμο και τη λειτουργία των Ασφαλιστικών Ιδρυμάτων και υποδομών της χώρας μας και σήμερα βιώνουμε τον οδοστρωτήρα των αντιλαϊκών μέτρων, που νιώθουμε στο πετσί μας των εμπαιγμό των συμβιβασμένων συνδικαλιστικών ηγεσιών από τους εργασιακούς κλάδους που προερχόμαστε, δηλώνουμε την ανιδιοτελή - ταξική μας αλληλεγγύη, στο νεοϊδρυθέν Συνδικάτο ΤΑΛΩΣ, το οποίο μετά από μία περίπου δεκαετία, έρχεται να συνενώσει επιτέλους τους εργαζομένους στον ευρύτερο τουριστικό κλάδο του Ν. Λασιθίου.
Οι διεκδικήσεις που προβάλλονται από τους συναγωνιστές του ΤΑΛΩΣ, είναι σε πλήρη συμπόρευση με το κοινό αίσθημα και έρχονται να δώσουν απάντηση στις σύγχρονες ανάγκες των λαϊκών νοικοκυριών.
Είναι διεκδικήσεις οι οποίες είναι στην κατεύθυνση υπεράσπισης των εργασιακών κεκτημένων, που τα προηγούμενα χρόνια κερδηθήκαν με αγώνες και αίμα.
Είναι απάντηση στη μοιρολατρία και τον συμβιβασμό των συνδικαλιστικών ηγεσιών του τόπου μας, οι οποίοι όχι μόνο δεν σέβονται τις αγωνίες και τους κόπους των εργαζομένων αλλά προχωρούν και συντάσσονται με τις ορέξεις των μεγαλοκαιφαλαιούχων του τουρισμού.
Δείχνεται τον δρόμο του ανυποχώρητου ταξικού αγώνα!
Αν και απόμαχοι της δουλειάς,
δηλώνουμε ακόμα «νέοι» και έτοιμοι να μην επιτρέψουμε να γίνουμε έρμαια στους σχεδιασμούς κυβέρνησης – Ε.Ε. – μεγάλου κεφαλαίου.
Θα είμαστε δίπλα σας στις μάχες που θα δώσετε και σας καλούμε να συμπαρασταθείτε σε μας, τους πατεράδες σας, στους αγώνες που καθημερινά δίνομε.
Μόνο μέσα από ενιαίο μέτωπο εργαζομένων - νέων - ανέργων - αυτοαπασχολούμενων - συνταξιούχων, μπορούμε να βάλουμε πλώρη για την κατάκτηση των δίκαιων δικαιωμάτων μας.
Ή  ΘΑ ΥΠΟΤΑΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΣΑΡΩΣΟΥΝ ΟΛΑ,  Ή  ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ !

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Μεραμβέλου,
ο Πρόεδρος, Πάγκαλος Γιώργος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Από το Blogger.