Καμιά αποδοχή τετελεσμένων! Εργαζόμενε, πολέμα για τα δικαιώματά σου!

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Επιστολή συμπαράστασης της Λαϊκής Συσπείρωσης




ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
Η Λαϊκή Συσπείρωση και οι υποψήφιοι με τους συνδυασμούς της σε όλο το Νομό Λασιθίου, χαιρετίζουν την ίδρυση του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχείων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Λασιθίου ο ΤΑΛΩΣ και συντάσσεται με τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις που μπαίνουν ως στόχοι πάλης για τους χιλιάδες εργαζόμενους στον τουρισμό.
Ένας κλάδος στον οποίο γίνεται πραγματικό φαγοπότι από τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους και όλα αυτά στις πλάτες των εργαζομένων που τόσα χρόνια πλήρωσαν την κρίση και τώρα καλούνται εκ νέου να πληρώσουν με τον ιδρώτα τους και την μεγαλύτερη κερδοφορία του τουριστικού κεφαλαίου.
Η ίδρυση του Συνδικάτου, τάραξε πραγματικά τα νερά, ενόχλησε πολλούς (άσπονδους φίλους και εχθρούς), μα πάνω απ’ όλα έδωσε ελπίδα και στήριγμα στους χιλιάδες ανθρώπους του μόχθου.
Η στήριξη μας, δεν είναι ούτε τυπική ούτε ψηφοθηρική. Είναι γνωστές στους εργαζομένους οι θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης και είναι σε πλήρη αρμονία και συμπαράταξη με τον ΤΑΛΩ. Εξάλλου η Λαϊκή Συσπείρωση, η παράταξη που εκπορεύεται από το Κόμμα της εργατικής τάξης το ΚΚΕ, έχει δώσει σαφέστατα δείγματα γραφής τόσο με τη στάση της απέναντι στους αντιλαϊκούς νόμους, τόσο και με την οργάνωση των αγώνων των εργαζομένων για σταθερή δουλειά με δικαιώματα, για τη δημόσια και δωρεάν Παιδεία και Υγεία του λαού, για τον πολιτισμό και το περιβάλλον, για το ξεσκέπασμα των αντιλαϊκών προσώπων της ΕΕ, της κυβέρνησης, των Δήμων και των συμβιβασμένων συνδικαλιστών.
Η Λαϊκή Συσπείρωση θα  παρουσιάσει τα ψηφοδέλτια για τις τοπικές εκλογές ,σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Απρίλη στις 7μμ στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου (κτήριο ΡΕΞ). Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Στέλιος Ορφανός υποψήφιος περιφερειάρχης, ο Σίμος Σιμεωνίδης υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου και ο Γιώργος Πάγκαλος υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, με το συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης.
Θα χαρούμε πολύ να συναντηθούμε από κοντά αλλά κυρίως να βρεθούμε μαζί, μια γροθιά, στους αγώνες που έρχονται και στις νίκες που μας περιμένουν.

Για τη ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ,
 ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγ. Νικολάου, Πάγκαλος Γιώργος
η υποψήφια Δήμαρχος Ιεράπετρας, Κοτσιφάκη Μαρία
η υποψήφια Δήμαρχος Σητείας, Καράμπελα Σταυρούλα
ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ν. Λασιθίου, Σιμεωνίδης Σίμος
ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, Ορφανός Στέλιος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Από το Blogger.