Καμιά αποδοχή τετελεσμένων! Εργαζόμενε, πολέμα για τα δικαιώματά σου!

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Παγκρήτιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Επισιτισμού - Τουρισμού

Χθες, Τρίτη 17 Ιουνίου, στις 11.00 το πρωί, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα "Μαρία Λιουδάκη" στην Ιεράπετρα, το Παγκρήτιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Επισιτισμού - Τουρισμού.

Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας της Ομοσπονδίας κ.κ. Προύτζος και Χόντογλου καθώς και τα προεδρεία των Σωματείων και των Εργατικών Κέντρων όλων των νομών της Κρήτης.



1 σχόλια:

  1. Συνάδερφοι, και χθες στα δικαστήρια της Νεάπολης αναδείχτηκε περίτρανα ο ρόλος του εργοδοτικού Σΰνδικαλισμού.
    1ο) Το Δ.Σ. του Συνδικάτου μας παραβρέθηκε σχεδόν σύσωμο. Από το αντίδικο σωματείο δεν εμφανίστηκε ουδείς στέλνοντας ως εκπρόσωπο τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου!!!
    2ο) Ενώ ο πρόεδρος Πεπόνης "γνώριζε" πολύ καλά τους σκοπούς του ΤΑΛΩΣ (διαφωνεί με το μέρος της επωνυμίας για τους ξενοδοχουπαλλήλους), δεν ήταν σε "θέση να γνωρίζει" για τις απειλές και τους τραμπουκισμούς των εκπροσώπων του Συνδέσμου Ξεν/λων προς συναδέλφους, για κατώτερες αμοιβές και άλλα φληναφήματα.
    3ο) Οι "συνάδελφοι" του Συνδέσμου, φαίνεται πως το "διασκεδάζουν" καλά στα Πανελλήνια και περιφερειακά Συνέδρια της Ομοσπονδίας....... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ! Τόσοι συνδικαλιστές μαζευτηκαν την Τρίτη στην Ιεράπετρα και ούτε για την τιμή των όπλων δεν κάναν καμία παρέμβαση για τη Συλλογική Σύμβαση της Ιεράπετρας!!! Τα "συγχαρητήρια" μας και στην πρόεδρο των Γεραπετριτών συναδέλφων μας, για την σθεντόρια στάση της απέναντι στην εργοδοσία....
    4ο) Πλανώνται πλάνην οικτρά οι θιασώτες των χουντοβασιλικών νόμων περί απαγόρευσης του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, ότι με τέτοιους τρόπους θα φιμώσουν όσους εργαζομένους επιλλέγουν να σηκώσουν το κεφάλι και απέναντι στα αφεντικά τους και απέναντι στους συνδικαλιστικούς δεσμοφύλακές τους.

    Τα πράγματα είναι παραπάνω πλέον κι από ξεκάθαρα:
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ.

    Συνεχίζουμε να δυναμώνουμε με δεκάδες εγγραφές στον ΤΑΛΩ.
    ΘΕΡΙΕΥΕΙ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΛΥΣΣΙΔΕΣ.

    VENCEREMOS! ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Από το Blogger.