Καμιά αποδοχή τετελεσμένων! Εργαζόμενε, πολέμα για τα δικαιώματά σου!

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Ανακοίνωση του ΠΑΜΕ για απεργιακές κινητοποιήσεις στον Άγ. Νικόλαο

                                             


 ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
                                                         Είναι ώρα οργάνωσης και πάλης!
                                                                  Όλοι στον Αγώνα!
Τα σωματεία και οι επιτροπές αγώνα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ καλούν σε μαζική, μαχητική, αγωνιστική δράση τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες του νομού, τη νεολαία, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους αγρότες, τους ελευθεροεπαγγελματίες, όλο το λαό.
Η κυβέρνηση που φέρνει ένα νέο πολυνομοσχέδιο - φωτιά τις επόμενες μέρες να πάρει δυναμική απάντηση.
Υλοποιούν κατά γράμμα τις παραγγελίες του μεγάλου κεφαλαίου, φέρνοντας νέο γύρο ασφυκτικών μέτρων «δημοσιονομικής προσαρμογής» αλλά και καταστολής των εργατικών-λαϊκών αγώνων, με προμετωπίδα το χτύπημα τους δικαιώματος στην απεργία, την επέκταση των πλειστηριασμών, δουλεύοντας για την προστασία της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων.
Βγαίνουμε εδώ και τώρα στους δρόμους του αγώνα. 
Παίρνουμε μέρος στις αγωνιστικές πρωτοβουλίες των Συνδικάτων, των σωματείων και των άλλων φορέων του λαϊκού κινήματος, ως και τη μέρα που θα φέρουν προς ψήφιση τα νέα μέτρα. Καταγγέλουμε τις ξεπουλημένες στην εργοδοσία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ που ρίχνουν νερό στο μύλο της κυβέρνησης για να αλέσει κάθε εργατικό δικαίωμα, να πνίξει κάθε διεκδίκηση του λαϊκού κινήματος. Είναι συνένοχοι στο σφαγιασμό των εργαζόμενων ως γνήσια τσιράκια των αφεντικών τους!
Ούτε τα προσχήματα δεν κράτησαν αυτή τη φορά κηρύττωντας έστω και τυπικά την απεργία νομιμοποιώντας ουσιαστικά την εργατοκτόνα πολιτική της κυβέρνησης αλλά και των υπόλοιπων αστικών κομμάτων που δε βλέπουν την ώρα που θα κατατεθεί το πολυνομοσχέδιο για να το ψηφίσουν με χέρια και πόδια.
Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο κόντρα στη λογική της μοιρολατρίας και της ηττοπάθειας, της συναίνεσης και της υποταγής που καλλιεργούν ο κυβερνητικός εργοδοτικός συνδικαλισμός στους εργαζόμενους με μοναδικό στόχο τον ενταφιασμό κάθε εργατικής κατάκτησης, καλεί σε συμμετοχή στα συλλαλητήρια
την Παρασκευή 12/1 στις 5μμ στην Μαρίνα Αγ.Νικολάου 
και την Δευτέρα 15/1 ημέρα ψήφισης στη Βουλή του  Νομοσχεδίου σε συλλαλητήριο 
στη Μαρίνα Αγ. Νικολάου στις 5μμ 

Δε θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί! 
Αντεπίθεση εδώ και τώρα!
Μόνος δρόμος η οργάνωση του αγώνα με δυνατά -μαζικά-ταξικά προσανατολισμένα σωματεία.
Καλούμε όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις του νομού να στηρίξουν την απεργία και να αυξηθούν οι αποφάσεις συμμετοχής για την Παρασκευή, 12 Γενάρη. 
Κανένας μόνος του με πίστη στο δίκιο της εργατικής τάξης, της τάξης μας, να μην επιτρέψουμε τον αφοπλισμό του εργατικού κινήματος καθώς η απεργία είναι το πιο δυνατό μας όπλο.
Να παγώσουν τα πάντα έχουμε τη δύναμη να ακυρώσουμε τους νόμους τους στην πράξη!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Από το Blogger.