Καμιά αποδοχή τετελεσμένων! Εργαζόμενε, πολέμα για τα δικαιώματά σου!

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Τρίτη, 21 Φλεβάρη στις 6 μ.μ., Συλλαλητήριο στη Μαρίνα Αγ. Νικολάου






Εργαζόμενε, πίστεψε στη δύναμή σου, φέρε τα πάνω-κάτω!


Οι εξελίξεις άλλης μιας διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης  με τους θεσμούς παρουσιάζονται ξανά ως απειλή ή εκβιασμός, ως μοναδική επιλογή
που πρέπει να ακολουθήσουν οι εργαζόμενοι προσδοκώντας να 'ρθει… η ανάπτυξη.


Σήμερα όμως ξέρουμε ότι στις διαπραγματεύσεις τους δεν χωράνε τα αιτήματα των εργαζόμενων για συλλογικές συμβάσεις, ούτε για την πληρωμή των ανέργων, ούτε για συντάξεις, ούτε για επαναφορά των απωλειών που έχουμε υποστεί στο εισόδημά μας όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης.
Δεν σταυρώνουμε τα χέρια, δεν δεχόμαστε  να ζούμε έτσι!


Την Τρίτη 21 Φλεβάρη, δίνουμε την δική μας απάντηση και σε αυτά τα μέτρα που σχεδιάζει να φέρει η Κυβέρνηση για την υπηρέτηση των συμφερόντων του ΣΕΒ και των άλλων εργοδοτικών οργανώσεων, των μονοπωλιακών ομίλων. Ετοιμάζεται να σφίξει και άλλο τη θηλιά στο λαιμό της εργατικής τάξης με εκτεταμένη φοροληστεία κι άλλη μείωση του αφορολόγητου και νέα αντεργατικά μέτρα.



Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης- για άλλη μια φορά - είναι υπέρ του κεφαλαίου!

Τώρα χρειάζεται να δυναμώσει η αγωνιστική δράση κάθε Σωματείου που σέβεται τον εργαζόμενο και είναι στο πλευρό του, να γίνει ενημέρωση σε κάθε εργασιακό χώρο και όλοι μαζί συσπειρωμένοι να διεκδικήσουμε δουλειά με δικαιώματα και ζωή με αξιοπρέπεια.
 
Δεν έχουμε τίποτα να περιμένουμε από τα παζάρια τους, δεν θα μας επιστρέψουν κανένα από τα καταπατημένα δικαιώματα μας, τους μισθούς μας, τις συντάξεις. 
Αντιθέτως, μας αρπάζουν συνεχώς!
 
Εργαζόμενε, πίστεψε στη δύναμή σου  και φέρε την ανατροπή!

Σήμερα - μετά από επτά χρόνια κρίσης - είμαστε περισσότερο έμπειροι για να καταλάβουμε ότι κανένας από κατέχοντες και κυβερνώντες δεν αγωνιά για τη ζωή και το μέλλον μας. Μπροστά σε αυτή την κατάσταση η μόνη επιλογή που έχουμε είναι ο αγώνας για να υπερασπίσουμε τη ζωή και το μέλλον των παιδιών μας. 
Ο αγώνας με επίκεντρο τα δικά μας συμφέροντα και τις ανάγκες μας, που σίγουρα δεν είναι ίδιες με τα συμφέροντα του κεφαλαίου και των δυνάμεων που το υπηρετούν.
Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους νέους, άνεργους, φοιτητές, αυτοαπασχολούμενους και  μικρομεσαίους αγρότες ενάντια στον κοινό αντίπαλο, τα μονοπώλια και όσους εκμεταλλεύονται τον μόχθο μας. 

Ορθώνουμε ανάστημα και διεκδικούμε για εμάς και το μέλλον των παιδιών μας!

Όλοι, συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις  για την επιτυχία του Συλλαλητηρίου!
 
Τις λύσεις στα οξυμένα προβλήματά μας μόνο εμείς μπορούμε μπορούμε να τις δώσουμε, με οργάνωση και αγωνιστικότητα!


Όλοι και όλες  στο συλλαλητήριο 
την Τρίτη 21 Φλεβάρη στις 6:00 μ.μ.
στην Μαρίνα Αγ. Νικολάου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Από το Blogger.