Καμιά αποδοχή τετελεσμένων! Εργαζόμενε, πολέμα για τα δικαιώματά σου!

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ, εργαζόμενους και συνταξιούχους, νέους και παλιούς ασφαλισμένους, γυναίκες.
  • Κανείς εργαζόμενος στον τουρισμό-επισιτισμό δεν θα παίρνει ΠΟΤΕ σύνταξη!
  • Κανείς δεν θα έχει ασφάλιση για τον εαυτό του και τα παιδιά του, τη δυνατότητα δηλαδή να καλύπτει τις στοιχειώδεις ανάγκες της οικογένειάς του για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
  • Κανείς δεν θα μπορεί να αρρωστήσει, γιατί δεν θα πληρώνεται, ή θα παίρνει ψίχουλα.
Κι όλα αυτά για να στηρίξουν τους μεγαλοεπιχειρηματίες στην Υγεία, στην ιδιωτική ασφάλιση, για να ενισχύσουν τα κέρδη των μεγαλοξενοδόχων και των μονοπωλιακών ομίλων. Θέλουν η σύνταξη και η Υγεία να εξαρτώνται σχεδόν αποκλειστικά από τις εισφορές μας ώστε να απαλλαγούν σταδιακά οι εργοδότες και το κράτος από τις ευθύνες τους.
Να ποια είναι η ανάπτυξη και ανάκαμψη στην οποία αναφέρονται.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ!

Να αγωνιστούμε τώρα για ένα ασφαλιστικό σύστημα που θα προστατεύει εμάς και τις οικογένειές μας, θα μας εξασφαλίζει καλή και ποιοτική ζωή μετά τη σύνταξη, θα μας προσφέρει δωρεάν αναβαθμισμένες υπηρεσίες Υγείας - Πρόνοιας και Περίθαλψης.

Δεν τους χαρίζουμε τη ζωή τη δική μας και των παιδιών μας! Να προετοιμαστούμε τώρα για νέα απεργιακή μάχη, ακόμη πιο μεγάλη, ακόμη πιο μαζική!


  • ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! 
Τις κατεβάζουν στα όρια των 200 και 300 ευρώ!
Τις προσαρμόζουν στα όρια του «ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος» που θα ρίξει συνολικά προς τα κάτω μισθούς και συντάξεις.
Δεν θα γλιτώσουν ούτε κι αυτοί που έχουν ήδη πάρει σύνταξη με 15 χρόνια δουλειάς!!

  • ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ!
Κανείς δεν θα πάρει σύνταξη πριν τα 62 ή πριν το γενικό όριο των 67, ακόμη και όσοι δουλεύουν από την δεκαετία του '70 και τους λείπουν τα ένσημα ή το όριο ηλικίας. Θίγονται άμεσα γυναίκες με ανήλικα παιδιά, εργαζόμενοι που είναι ακόμη στα Βαρέα.

  • ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΝΣΗΜΩΝ για σύνταξη από τα 4.500 ένσημα που ισχύει μέχρι τώρα, στα 6.000 ένσημα! Κανείς, εποχικός, άνεργος, ή νέος που εργάζεται με 2ωρα, 3ωρα και σε προγράμματα απασχόλησης, δεν θα πάρει ποτέ σύνταξη!

Συνάδελφοι, τώρα περισσότερο από ποτέ, χρειάζεται η συσπείρωση στον κλάδο μας  για την διεκδίκηση των αυτονόητων! 
Εργατοϋπάλληλοι του Επισιτισμού, Ξενοδοχοϋπάλληλοι, εργαζόμενοι γενικά στον Τουρισμό, ενωθείτε!
Είναι καθήκον και προσωπική ευθύνη του καθενός να ξέρει τι συμβαίνει, ποιος το προκαλεί, ποιόν εξυπηρετεί και ποιος ωφελείται. 
Ο αγώνας ενάντια σ’ αυτή τη βάρβαρη πολιτική που μας ρίχνει κάθε μέρα βαθύτερα στη φτώχεια και την εξαθλίωση είναι καθήκον και υποχρέωση απέναντι στους εαυτούς μας και στα παιδιά μας.
Για να μην χάσουμε κι άλλα από τα κεκτημένα μας!
Όλοι μαζί είμαστε πιό δυνατοί!

Ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής στο Συνδικάτο σας, εδώ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Από το Blogger.