Καμιά αποδοχή τετελεσμένων! Εργαζόμενε, πολέμα για τα δικαιώματά σου!

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Καταγγελία – Κάλεσμα διαμαρτυρίαςΚαταγγέλλουμε  το θράσος και την παράνομη στάση της εργοδοσίας/ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου MICRO VILLAGEγια αντεργατική συμπεριφορά και μη καταβολή δεδουλευμένων σε συναδέλφους μας επί τρίμηνο τουλάχιστον.
Καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από τη συγκεκριμένη επιχείρηση

Τρίτη 14 Ιουλίου και ώρα 6 μ.μ.

με κατ’ εξοχήν αίτημα την άμεση πληρωμή κάθε οφειλής προς τους εργαζόμενους!!!

Ταυτόχρονα στέλνουμε το μήνυμα προς κάθε επίδοξο καταχραστή του μόχθου μας, πως καμιά προσπάθεια εκμετάλλευσης με πρόσχημα την οικονομική αστάθεια ή ανέχεια ή τον φόβο της ανεργίας δεν θα περάσει!
Δεν επιτρέπουμε σε καμία τακτική εκφοβισμού να μας φέρει πίσω έστω κι ένα βήμα απ’ τα κεκτημένα και τις επιδιώξεις μας. Με όπλο το συλλογικό αγώνα και το δίκιο με το μέρος μας, θα παλέψουμε μέχρι τέλους με αλληλεγγύη, αξιοπρέπεια, συνδικαλιστική και ταξική συνείδηση, για τη δικαίωση καθ’ ενός ξεχωριστά και όλων μαζί των αδικημένων συναδέλφων!!!

Εργαζόμενοι, επισφαλώς εργαζόμενοι, υποαπασχολούμενοι, άνεργοι:


  • Γνωρίζουμε καλά πως τίποτα δεν μας  χαρίστηκε!

  • Ό,τι μέχρι σήμερα κατακτήθηκε απ’ το εργατικό κίνημα, έγινε κυριολεκτικά μετά από θυσίες, σκληρούς και ανένδοτους αγώνες.

  • Αυτούς τους αγώνες δεν τους ντροπιάζουμε και δεν τους ξεπουλάμε!

  • Τους τιμούμε και συνεχίζουμε μέχρι να καταργήσουμε οποιοδήποτε αντεργατικό νόμο έχει ψηφιστεί τα τελευταία χρόνια, αλλά και να διασφαλίσουμε και να εντείνουμε τις διεκδικήσεις μας ώστε να κερδίσουμε νέα δικαιώματα στη ζωή, την εργασία, το μέλλον μας!!!

  • Έχουμε την υποχρέωση να αντισταθούμε με σθένος απέναντι στη λογική που μας θέλει υποχείρια, κακοπληρωμένους ή – ακόμη χειρότερα – απλήρωτους δούλους!

  • Αποτινάσσουμε από πάνω μας και σπάμε οριστικά όλα τα δεσμά της σύγχρονης δουλείας που αποπειρώνται να μας φορέσουν.

  • Συσπειρωνόμαστε και  παλεύουμε συλλογικά, μέσα στα συνδικάτα, τα σωματεία, τις Εργατικές Ενώσεις, τους χώρους εργασίας, τις γειτονιές, τους δρόμους!


Καμιά ευκαιρία για δράση να μην πάει χαμένη!
Κανένας συμβιβασμός και καμιά υποχώρηση!
Καμιά αδικία και κανένας φόβος πάνω απ’ το κεφάλι του εργάτη!
Δίνουμε το παρών, όπου και όπως χρειαστεί!
Κανένας εργαζόμενος ή άνεργος μόνος του!

ΓΙΑΤΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Από το Blogger.