Καμιά αποδοχή τετελεσμένων! Εργαζόμενε, πολέμα για τα δικαιώματά σου!

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Ανακοίνωση Συνδικάτου εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού-Τουρισμού και συναφών επαγγελμάτων νομού Αττικής



Στις δηλώσεις του διοικητή του ΙΚΑ, Ροβέρτου Σπυρόπουλου, περί εξάρτησης των παροχών υγείας από τον αριθμό των ενσήμων, αναφέρεται με ανακοίνωσή του το Συνδικάτο εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού Τουρισμού και συναφών επαγγελμάτων νομού Αττικής.

Όπως τονίζει, η εξέλιξη αυτή δεν είναι κεραυνός εν αιθρία αλλά «συνέχεια των προηγούμενων ανατροπών στο ασφαλιστικό σύστημα», και συμπληρώνει: «Επειδή κανείς εργαζόμενος δεν έχει "κοντή μνήμη", σε "forum" και "συμμαζώξεις" κυβέρνησης και εργοδοτικών οργανώσεων έχουν σχεδιαστεί και αποφασιστεί όλα τα εγκλήματα κατά της εργατικής τάξης.
Όπως άλλωστε, σε τέτοια "συνέδρια" φανερώνονται οι προθέσεις της κυβέρνησης για νέο χτύπημα στα ασφαλιστικά δικαιώματα, με στόχο να αποτελεί η υγεία ατομική ευθύνη».

Το Συνδικάτο στηλιτεύει την πλειοψηφία της Ομοσπονδίας, τονίζοντας ότι «αναφορικά με τις δηλώσεις Βρούτση περί ενοποίησης ταμείων, το μόνο τους πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν συμμετάσχει ακόμη στο έγκλημα.

Εγκαλούν την κυβέρνηση γιατί δεν έχει γίνει καμιά διαβούλευση μαζί τους για το ζήτημα», και καλεί σε μαζική συμμετοχή στην 24ωρη Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία στις 27 Νοέμβρη, και στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια στις 11 το πρωί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Από το Blogger.